Bijeenkomsten

Het Cultuurfonds Zoetermeer is niet alleen een plek om subsidie aan te vragen. We stimuleren ook samenwerking, uitwisseling van kennis en nieuws en de ontwikkeling van de culturele sector als geheel. Om die reden organiseren we maandelijks een informele netwerkborrel voor iedereen die cultureel actief is. De CultuurKantine!

Evenementenkalender

Alle evenementen waar het Cultuurfonds Zoetermeer bij betrokken is worden gepubliceerd op onze Facebookpagina. Abonneer je daar op onze berichten door de pagina leuk te vinden. Dan blijf je vanzelf op de hoogte. Ook is Facebook dé plek waar we communiceren over nieuws en achtergronden, en waar je informeel contact met ons op kunt nemen. 

CultuurNetwerk Zoetermeer

Daarnaast zijn we een netwerkgroep gestart, ook op Facebook. Wordt daarom ook lid van de groep CultuurNetwerk Zoetermeer. Hier kun je in contact komen met andere makers en organisatoren, berichten delen, oproepen plaatsen voor hulp, of juist je eigen expertise aanbieden aan anderen. 

CultuurKantine

De CultuurKantine is onze netwerkbijeenkomst. Elke laatste vrijdag van de maand komen we bij elkaar in het gebouw van Terra Art Projects. Voor de cultuurdoeners en -denkers, de praters en de luisteraars. Voor de nieuwsgierigen, de liefhebbers, de twijfelaars én de roze koek-liefhebbers. Iedereen die wat heeft met kunst en cultuur is welkom. 

Er is een zeepkist voor verhalen en pitches. Er zijn bierviltjes voor nieuwe ideeën en connecties. Tijdens het live journaal blikken we terug op het nieuws van de afgelopen maand en de voorspellingen voor de komende periode. We zien elkaar vanaf dit moment elke laatste vrijdag van de maand!

Tijdens de CultuurKantine bieden we een informeel platform voor culturele organisaties en iedereen die hieraan is verbonden of zich wil verbinden: artiesten, kunstenaars, stadsmakers, designers, docenten, dansers, schrijvers, projectleiders, performers, cursisten, ondernemers, vrijwilligers en alle anderen!

In de CultuurKantine versterken we de onderlinge connectie in het veld door ‘simpelweg’ met elkaar in gesprek te gaan. Geen moeilijk gedoe, gewoon een plek om elkaar te treffen en te praten. Over zaken die spelen, om elkaar op de hoogte te houden én misschien wel leuke plannen te maken. Met ruimte om je mening te geven en af en toe iemand die een leuk of belangrijk verhaal wil delen. That’s it.