cultuurmakelaar

Sarah de Bruijn, Cultuurmakelaar

Sarah is een ervaren professional in het culturele veld. Zo is zij onder andere zakelijk leider van een aantal Haagse gezelschappen en projectleider geweest bij Festival de Betovering, Theater Dakota en het The Hague Shakespeare Festival. Naast haar kennis en ervaring kan zij door haar brede netwerk in de regio verbindingen leggen buiten Zoetermeer, en de kennis en ervaring uit het Haagse meenemen naar Zoetermeer.

 

Spreekuur cultuurmakelaar in het Forum Zoetermeer

Cultuurmakelaar Sarah de Bruijn houdt iedere tweede en laatste dinsdag van de maand spreekuur in het Forum Zoetermeer. In het compleet verbouwde stadhuis van Zoetermeer is niet alleen de bibliotheek volledig vernieuwd maar krijgen in dezelfde ruimte bijna 40 maatschappelijke organisaties in Zoetermeer een plaats om zich te presenteren aan alle inwoners van de stad. Als partner van het Forum hopen wij hiermee onze zicht- en vindbaarheid te vergroten.

Sarah is hier de betreffende dinsdagen van 14u00 tot 18u00 aanwezig. Je vindt haar op het plein Stad & Vrije Tijd. Tot aan de zomervakantie is dat op:

Dinsdag 12 juni 14u00 tot 17u00 (vanwege een afspraak tussen, niet aanwezig tussen 14.30 en 15.30)

Dinsdag 26 juni 14u00 tot 17u00

Dinsdag 10 juli 14u00 tot 17u00

Voel je vrij even binnen te lopen om bij te praten of voor een korte vraag. Heb je een vraag waar we wat uitgebreider op in moeten gaan, kan er uiteraard een afspraak worden ingepland (op deze dinsdagen of andere momenten).

 

Sarah is het beste te bereiken via email.

 
EMAIL

TELEFOON